Zdravlje / Psiha
'Ovako izgleda depresija': mlada mama objavila inspirativnu poruku nade
Facebook/Brittany Ernsperger

Mlada majka pokazala je kako je to nositi se s depresijom i tjeskobom

Brittany Ernsperger dva tjedna nije bila u stanju oprati suđe zbog velika navale tjeskobe i intenzivne depresije. Kuhinja je postajala sve više neurednija, a zbog toga se osjećala svakim danom sve gore. I tako u krug. 

"Hodala sam pored prljavog suđa svaki dan i noć. I samo sam ga gledala i govorila sama sebi da ga mogu oprati i da hoću. I onda bi se osjećala poraženo svaki dan jer nisam", napisala je Ernsperger uz fotografiju. 

Brittany je napokon uspjela naći snage i oprati suđe koje se nagomilalo, a onda je objavila fotografiju i inspirala mnoge majke koje se bore s istim problemima. 

"Ovako izgleda depresije. Ne, ne čisto suđe nego to što je bilo toliko suđa za oprati. Prije tri dana sam sjedila na podu kuhinje i buljila u suđe, dok sam plakala. Znala sam da ga treba oprati i htjela sam to učiniti. Ali depresija me povukla", napisala je u postu koji je podijeljen više od 170 tisuća puta. 

Dodala je da nisu samo velike životne odluke teške, kada se boriš s depresijom, već i mali svakodnevni zadaci. 

Ernsperger je dobila tisuće poruka podrške, a doktor Ken Duckworth je za Today objasnio: "To je toliko iskreno da je prekrasno. Sve je rekla i mislim da je doista očaravajuće."

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Reci što misliš!