Zdravlje / Psiha
Počeo se fotkati gol kako bi oslobodio svoju seksualnost (na našu sreću)
Instagram/The Naked professor

Jedan Britanac pronašao je vrlo jedinstven i način za to - gol se fotografira na javnim mjestima i svoje fotke objavljuje na Instagram profilu The Naked Professor

Kada želite potaknuti pozitivnu promjenu u svijetu važno je istaknuti se kako bi vas drugi čuli. Jedan Britanac pronašao je vrlo jedinstven i način za to - gol se fotografira na javnim mjestima i svoje fotke objavljuje na Instagram profilu The Naked Professor, a prati ga više od 16.000 ljudi.

"Trenutak u kojem sam prestao misliti što drugi ljudi misle i počeo činiti što želim je trenutak u kojem sam se konačno osjećao slobodnim", piše Ben pod jednom od svojih fotografija.

 

Autor ovog Instagram profila je 36-godišnji poduzetnik iz Londona, a njegova priča ne razlikuje se puno od priča mnogih drugih. Sve do trenutka kada je odlučio poduzeti nešto i uzeti život u svoje ruke. "Posljednje tri godine vodim jednu start up kompaniju i posaone ide kako sam planirao. Počeo sam se osjećati kao da je veći dio mog života u tuđim rukama. Tada je nastupila anksioznost", kaže Ben. Slijedio je susret koji je promijenio Benov život.

 

 

"Mom cimeru stigao je hipnoterapeut, no cimera niej bilo pa smo nas dvoje porazgovarali. Ubrzo je postalo jasno da želim promjenu. Uzrok svega je najvjerojatnije bila seksualna neispunjenost. Mislio sam da u meni leži neki fizički problem, ali kako smo nastavili razgovarati shvatio sam da se razlog krio u mom načinu razmišljanja i nepovezanosti sa svojim emocijama", iskreno će 36-godišnjak.

"Želja za promjenom i samorazvojem otvorila mi je potpuno novi svijet i pokazala novu perspektivu. Sada učim kako biti zahvalan na izazovima koje život stavlja pred mene jer bez njih ne bi bio ova osoba koja jesam", kaže Ben koji je u međuvremenu postao životni trener i motivira druge na promjene.

 

 

A razlog zbog kojega se odlučio na ovaj način izražavati, odnosno gol fotografirati, je jedna fotografija od prije par godina na kojoj su nagi on i njegov prijatelj, a koja je pokupila brojne komentare. benu je bilo važno da je fotografija bila primijećena. 

Shvatio je i da fotografija na kojoj je na javnom mjestu gol govori baš ono što on želi poručiti svijetu: "Slobodan sam, ranjiv i radim nešto kreativno. Ne slijedim masu".

 

"Prije sam živio unutar svoje glave i bilo mi je bitno što drugi misle. Bio sam nesiguran, pratio sam masu i moj život nije bio nimalo inspirativan. Osjećao sam se prazno. lada sam se počeo izražavati na svoj način sve se promijenilo. Želim potaknuti druge da skinu maske, da žive bolje i vode ispunjene živote", zaključuje Ben.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!