Zdravlje
Uzela slobodne dane zbog mentalnog zdravlja, a reakcija šefa je sve oduševila
Twitter

Nisu svi šefovi bez razumijevanja za svoje zaposlenike kao što to većina misli

Mnogo ljudi ima averziju prema uzimanju slobodnih dana na poslu, iako su u nekim situacijama stvarno bolesni. Neki jednostavno žele skupiti što više dana koje će onda spojiti u jedan dulji godišnji odmor.

No, jedna dama koja se bavi developingom ne misli tako. Riječ je o Madalyn Parker koja je sa svijetom podijelila priču o tome kako je šefu poslala e-mail u kojem ga obavještava da uzima slobodne dane kako bi se pobrinula za svoje mentalno zdravlje.

Šefov odgovor je sve oduševio jer je apsolutno podržao Madalyninu odluku: "Hej Madalyn, htio sam ti osobno zahvaliti na slanju ovakvog e-maila. Svaki put kada to učiniš, podsjetiš me na to koliko je važno koristiti slobodne dane zbog mentalnog zdravlja. Ne mogu vjerovati da ovo nije uobičajena praksa svih tvrtki. Ti si primjer svima nama", napisao je šef u odgovoru. 

 

 

Zaista, malo se nas zaista brine o stanju našeg uma, dok se svi previše fokusiramo na fizičko zdravlje. Važno je uzeti u obzir i činjenicu da ćemo bolje i efikasnije raditi čistoga i mirnoga uma. 

 

Pročitajte još: 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!