Zdravlje
Svoju borbu s anoreksijom fotografira i objavljuje na Instagramu kako bi pomogla drugima
Instagram/my_life_without_ana

Anoreksija i bulimija uzimaju sve više žrtava, a najranjiviji su djeca i mladi. Oporavak od ove psihičke bolesti jako je težak i dugotrajan

Svoju dugogodišnju borbu s anoreksijom s javnosti je odlučila podijeliti britanska studentica Connie Inglis koja se s ovim poremećajem nosi od svoje desete godine. dana su joj 23.

Prije dvije godine je hospitalizirana i liječnicu su joj predviđali samo nekoliko tjedana života. U bolnicu je došla s kilažom petogodišnjeg djeteta.

 

 

"Nije mi bilo stalo ni do života ni do smrti. Samo sam htjela izgubiti na težini. Došla sam do toga da boravak u bolnici nije bio dovoljan. Jedino što je moglo zadovoljiti moju anoreksiju bio je prestanak rada mog srca", iskreno će Connie.

 

 

Ona je na Instagramu počela objavljivati fotografije oporavka od bolesti kako bi ohrabrila ostale koji se bore s poremećajima u prehrani te ih potaknula da zavole svoje tijelo. "Volim pomagati drugima, osobito onima koji prolaze kroz što i ja, da shvate da nisu sami u toj borbi", poručuje studentica iz Leedsa koju na instagramu prati preko 87.000 ljudi.  

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!