Zdravlje
Prve tri čitateljice koje dođu na okrugli stol, na poklon će dobiti vrijedne pakete!
Promo

Što su to Kegelove vježbe? Kako nam u svemu tome pomaže zdrava prehrana? Kako nam može pomoći pilates? Sve su to pitanja na koja ćete dobiti odgovor

Na svjetskoj razini, inkontinencija pogađa oko 200 milijuna ljudi, od kojih je oko 65 milijuna žena (i to sa stresnom urinarnom inkontinencijom). Prema svjetskim statistikama, pogađa svaku sedmu ženu, a u Hrvatskoj svaku četvrtu u aktivnoj dobi, između 35. i 45. godine.

Šest zdravih navika i najbolje vježbe u slučaju inkontinencije

Inkontinencija se vrlo često javlja već u vrlo mladoj dobi, nakon prvog poroda, a više od 30% žena starijih od 60 godina pati od nekontroliranog ispuštanja mokraće. Činjenica je da većina žena ne želi ili ne zna kako potražiti pomoć, s obzirom na to da je inkontinencija još uvijek svojevrsna tabu tema pa čak i kad žena potraži pomoć obično to biva prekasno. O tome ne treba šutjeti! 

Jeste li znali da vam neke vježbe – od vježbi za mišiće karličnog dna do treniranja kontroliranja mjehura – mogu pomoći pri jačanju vaših mišića i smanjenju inkontinencije? Koje su najbolje vježbe za smanjenje inkontinencije? Što su to Kegelove vježbe? Kako nam u svemu tome pomaže zdrava prehrana? Kako nam može pomoći pilates?

Ove i još mnoge odgovore saznajte ove subote, 25. ožujka 2017.  godine, s početkom u 16 sati u prizemlju trgovačkog centra Avenue Mall, Zagreb. Prve tri čitateljice Života i stila koje se jave na štand okruglog stol, očekuju vrijedni poklon paketi

Hartmann Grupa, vodeći međunarodnim proizvođač medicinskih i higijenskih proizvoda udružila je snage s brojnim stručnjacima i gostima: magistrom Anom Galić, doktoricom Majom Gudelj iz ginekološke poliklinike Ginecej,  Anom Kuhanec Brašnović iz Ana's Sensual Fitness studija te vas poziva na okrugli stol u kojemu ćemo otvoreno pričati o inkontinenciji. 
 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!