Zanimljivosti
Pismo u boci prešlo 3000 kilometara, a sada cijeli svijet traži ženu koja ga je napisala
Facebook/Elissa Wilson

U ljubavnom pismu žena po imenu Sarah čestita svom suprugu prvu godišnjicu braka

Elissa Wilson na sivo je jutro čistila plažu u Škotskoj kada joj je pažnju skrenula malena staklena bočica skrivena od pogleda u morskoj travi. U njoj se nalazimo ljubavno pismo u kojem žena, po imenu Sarah, čestita prvu godišnjicu braka svom suprugu.

Ne zna se koliko je točno pismo staro, ali iz pisma je jasno da je u more bačeno s otoka Skye u Škotskoj što znači da je 'proputovalo' 3000 kilometara.

Wilson je, naravno, pokrenula potragu na društvenim mrežama  za ženom koja je napisala pismo, a izjavila je: "Svaki tjedan kupimo smeće na plaži, a taj dan je, za razliku od svih ostalih, bio hladan, vjetrovit i poprilično užasan" - do trenutka kada je ugledala bočicu viskija. 

Otkriće je podijelila na društenom mrežama, a dostigla je čak publiku iz Australije zahvaljujući stotinama ljudi koji su podijelili njen post. 

U pismu je pisalo: "Danas u znak proslave naše prve godišnjice, šaljem ti ovu poruku u boci. Kako bi proslavili našu ljubav prema prirodi i kako bi trajala zauvijek, bacamo ovu poruku u boci s otoka Skyea u Škotskoj."

Wilson nije podijelila cijeli sadržaj poruke iz poštovanja prema misterioznim ljubavnicima, ali nada se da će pronaći Sarah i da će svoje pismo dobiti natrag.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!