Zanimljivosti
To je ljubav: dva mjeseca nakon smrti zaručnika došao joj njegov poklon
Facebook/Danielle Cumberworth

Ashley je preminuo dan prije vjenčanja. Par je već kupio vjenčano prstenje - ali bez Daniellinog znanja, Ashley je kupio još jedan poklon za nju...

Ashley Smith-Grantu dijagnosticiran je rijedak oblik raka krvi u 25. godini života, a dvije godine nakon toga preminuo je. Njegova supruga, Danielle, dva mjeseca nakon što je Ashley preminuo došla je kući s posla i otkrila da je propustila dostavu paketa. 

Vezana vijest

Stanite i razmisliteDan prije nego je preminula, ova 27-godišnjakinja napisala je poruku koja će promijeniti vaš pogled na život

"Odmah otišla do poštanskog ureda i pokupila ga" ispričala je Danielle za Leicester Mercury. "Otvorila sam paket odmah kada sam ušla u auto i vidjela: zaručnički prsten koji mi je poklonio Ashley" dodala je opisujući nevjerojatan trenutak. Međutim, Danielle nije bila tužna. 

"To je bilo veliko iznenađenje. Nisam plakala, smijala sam se. Nije mi ništa o tome spominjao. Radi se o prstenu od bijelog zlata" objasnila je.

Danielle i Ashley upoznali su se na Kreti 2015. godine, a već su objavili da će se vjenčati. Zakazali su datum vjenčanja za 10. listopada, ali Ashley je, nažalost, preminuo od posljedica bolesti.

Danielle se prisjetila i trenutka kada je saznala da je Ashley preminuo: "Nazvao me njegov otac. Rekao mi je da dođem kući što prije. Znala sam da je Ashley umro."

Unatoč kemoterapiji, tumor se brzo razvijao i rak je zahvatio okolna područja. Jedina je nada bila transplatacija matičnih stanica, a taj zahvat košta oko 200 tisuća funti.

Uspjeli su prikupiti 25 tisuća funti u nekoliko tjedana zahvaljujući donacijama, ali liječnici su utvrdili da je rak terminalne naravi.

Unatoč tragediji, Danielle nastavlja prikupljati novac za oboljele od raka, a otrčala je i maraton koji je organizirala organizacija Bloodwise. Oni su pomogli financirati probna liječenja njenog supruga.

"Ashley nije primio lijek. Nije uspio preživjeti. Idemo pronaći lijek za nekoga tko će uspjeti" poručila je emotivna i optimistična Danielle.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!