Zanimljivosti
Argentici podijelili igračima i trenerima priručnik kako zavesti Ruskinje: 'Gledaju jeste li čisti, mirisni i dobro odjeveni'
Twitter

Nogometni šefovi iz Argentine izazvali su prosvjed nakon objavljivanja uvredljivih savjeta o tome kako 'da vam se posreći s ruskom djevojkom'

Gosti u pratnji Lionela Messija i ostalih na turniru ostali su šokirani da im se daju savjeti o tome kako se upucavati i kako 'upecati' lijepe ruske žene tijekom seminara. Objavio ga je stručnjak za ruski jezik dr. Eduardo Pennisi u organizaciji Argentinskog nogometnog saveza (AFA).

Jedno poglavlje priručnika - objavljeno na društvenim mrežama - nosi naziv: "Što trebam učiniti kako bi mi se posrećilo s ruskom djevojkom".

Između ostalog, piše: "Ruske djevojke, kao i svaka druga djevojka, gledaju jeste li čisti, mirisni i dobro odjeveni. Prvi dojam je za njih bitan, pa pazite na svoj izgled."

U drugom odlomku piše: "Ruske djevojke ne vole da se na njih gleda kao objekte i ne vole naporne muškarce. Nemoj biti negativni. Nemojte postavljati ista stara pitanja, budite izvorni. "

Nastavlja se: "One vole muškarce koje preuzimaju inicijativu. Ako ju nemate, vježbajte s drugim ženama unaprijed. Mnogo ih muškaraca, jer su ruske žene prekrasne, samo žele odvesti u krevet."

'Dokument' također uvjerava delegate da će pronaći mnogo lijepih ruskih žene koje mogu zavesti pa mogu biti "selektivni". Nakon što je za vrijeme sastanka priručnik procurio na društvene mreže, odmah su ga uzeli iz ruku ljudi i istrgnuli stranice sa svjetima.

Dr. Pennisi je kasnije tvrdio da je kopirao tehnike zavođenja s bloga i rekao da je Argentinski nogometni savez bio svjestan sadržaja priručnika. Argentinski nogometni savez ispričao se tvrdeći da nisu provjeravali materijal prije nego što su odobrili njegovu upotrebu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!