Ružičaste naočale
Mladić zaštitio djevojku koja je dobila menstruaciju u nezgodnom trenutku i oduševio javnost
Thinkstock

Majka tinejdžerice objavila je zahvalu mladiću koji je na divan način zaštitio njezinu kćer (koju jedva poznaje) i spriječio da doživi neugodnost u javnosti

Jedna mama prepričala je na Facebooku situaciju u kojoj se našla njezina kći, a koja dokazuje kako i vrlo mladi dečki mogu biti izuzetno zreli.

"Moja kći je dobila mjesečnicu u školskom autobusu, na putu kući. Mladić, godinu dana stariji od nje, kojeg ona poznaje iz viđenja, prišao joj je, povukao je sa strane i šapnuo joj da ima mrlju na hlačama i dao joj svoju majic da ju zaveže oko struka kako bi mogla dopješačiti kući.

Kći mi je rekla da joj je bilo jako neugodno, ali i tu je mladić znao reagirati pa joj je rekao: 'U redu je. Imam doma sestre. Sve je u redu. Razumijem'. Ako si ti koja ovo čitaš dječakova mama... želim ti zahvaliti što si ga tako lijepo odgojila. Stalno slušamo ružne stvari o današnjoj mladeži i htjela sam podijeliti nešto pozitivno o njima", napisala je mama u Facebook grupi Gurgao Moms. 

Njezina objava postala je viralna i izazvala brojne pozitivne komentare. "Svijet treba više ljudi poput ovog mladića", "Ovako trebamo odgajati naše sinove i kćeri", "Koje divno dijete. Nadam se da će i moji sinovi biti takvi", samo su neki od komentara. 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil! 

Reci što misliš!