Ružičaste naočale
Otkrili smo zašto su golišave fotke poznatih Hrvatica preplavile Instagram: razlog je ovaj put idealan
Instagram Screenshot

Društvenom mrežom počele su kružiti golišave fotografije naših poznatih Hrvatica, ali ovaj put imamo samo riječi hvale

Posljednjih dana društvenu su mrežu poplavile fotografije dekoltera, a uz svaku u opisu stoji #volimcice. Na prvu se možda čini plitko, ali naše poznate Hrvatice ovaj put imaju idealan razlog za podijeliti svoje adute. 

Listopad označava mjesec borbe protiv raka dojke, a kampanja Volim cice motivira mlade djevojke da se upute na pregled. 

Cijelu je kampanju inspirirala i pokrenula Mija Dropuljić kojoj je samo samo 22 pronađen veliki tumor u lijeovj dojci. Odmah se morao operirati, a svoju priču ispričala je uz fotografiju. 

 

 

"S 22 godine pronađen mi je veliki tumor na lijevoj dojci koji se odmah morao operirati. Srećom bio je dobroćudan. Tijekom godina pojavila su se tri nova fibroadenoma koja svake godine redovito pratim. Izrasline na dojkama nisu nešto što se pojavljuje samo kod žena iznad 40 godina, to je sve češća pojava kod mladih cura. Nemoj čekati! I mlade cice trebaju pažnju! "

 

 

Manekenka Anita Dujić ostala je oduševljena idejom pa je odmah fotografila svoje poprsje uz opis: " Prije dvije i po godine otišla sam prvi put na ultrazvuk i pronađena su mi 2 fibroadenoma, od tada ih redovito pratim. To možeš i ti! Voli sebe, voli svoj život, voli svoje cice - pregledaj se."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

upoznala sam je prije nekoliko godina.. uvijek, baš uvijek zračila je nekom svojom snagom, osmijehom, nečim drugačijim sposobna, uspješna, slatka @mijad � razlog je što ću ove godine prvi puta, sa svojih 30 otići na preventivni pregled ..koji bi inače čekala...bezbrižno tko zna..do svoje četrdesete... jer tako ‘kažu’. izrasline se tada pojavljuju.. a hrabra Mija, svoju je borbu sa ‘kvržicom’ imala..sa samo 22. djevojčica hrabrica pobijedila je i danas svojim primjerom podsjeća na najbitnije. najvažnije hvala ti Mija, a sve vi..drage moje prijateljice, čitateljice..ostanite bezbrižno zaigrane u oceanu prekrasnog što nas čeka..no budimo i odgovorne, same prema sebi❤️ #prevention #is #everything #volimcice #loveyourself

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on Oct 2, 2018 at 2:16pm PDT

 

Oglasila se i RTL-ova voditeljica Ana Radišić objavivši fotku s mora uz opis: "Upoznala sam je prije nekoliko godina. Uvijek, baš uvijek zračila je nekom svojom snagom, osmijehom, nečim drugačijim sposobna, uspješna, slatka Mija razlog je što ću ove godine prvi puta, sa svojih 30 otići na preventivni pregled. Drage moje prijateljice, čitateljice, ostanite bezbrižno zaigrane u oceanu prekrasnog što nas čeka. No, budimo i odgovorne, same prema sebi."

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!