Ružičaste naočale
VIDEO Partneri u zločinu: psi pomogli bebi da 'pobjegne' iz sobe kako bi im dala grickalice
Screenshot YouTube

Psi i beba postali su viralni hit nakon što su uhvaćeni u činu smjelog bijega iz 'zatvora' - omogućujući svojoj partnerici u zločinu da im udijeli slasne zalogaje

Zlatnim retriverima Bleu i Colbyju slava nije nepoznanica. Timelaps videozapis na kojem oni kao štenci jure prema večeri ima više od 13 milijuna pregleda na YouTubeu, a sada su ponovno postali viralni hit nakon što su uhvaćeni u činu smjelog bijega iz 'zatvora' - omogućujući svojoj partnerici u zločinu da im udijeli slasne noćne zalogaje.

Mala Chloe ima 15 mjeseci i ona i psi su najbolji prijatelji. Pametni psi su brzo shvatili da je Chloe puno velikodušnija kad se tiče poslastica od njezinih mame i tate, što je još više razloga za druženje s njom što je češće moguće!

"Colby svake večeri leži ispod Chloeine visoke stolice", rekao je otac Chris za Bored Panda. "U posljednje vrijeme dovoljno je izrasla da može doći do njihovog spremnika za hranu, pa uzme čašu, napuni ju hranom i baci njima".  

 

Objavu dijeli Cheese Patrol (@cheesepups) Sij 28, 2018 u 4:52 PST

 

Kad je došlo vrijeme doručaka, a pokušaji lajanja ispred vrata roditelja nisu upalili, bacaju se na Chloe. "Kad dođe šest ujutro i oni još nisu hranjeni, definitivno će ići do Chloe", rekao je Chris.

 

Objavu dijeli Cheese Patrol (@cheesepups) Tra 12, 2018 u 1:15 PDT

 

Tiho su otvorili vrata Chloeine sobe, ušuljajli se i probudili ju se nježnim kretnjama. Kad su ju probudili, uzbuđeno su ju vodili u smjeru hrane, a mala Chloe je bila oduševljena što im može udovoljiti. Preslatki mali partneri u zločinu!

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!