Ružičaste naočale
Napravila 'vazektomija party' kako bi mužu zahvalila na nesebičnom činu - rezultati su urnebesni
Facebook/Kimberly D. Hemperly

Supruga s odličnim smislom za humor pripremila je zabavu iznenađenja za svog supruga kako bi mu zahvalila što je odlučio 'primiti metak'

'Cap' i gotovo, zar ne? Ne! Mnogim muškarcima je sama pomisao na vazektomiju zastrašujuća. Tko želi da vam netko 'prčka tamo dolje' s oštrim predmetima?

Zato je mama iz Washingtona Kimberly Hemperly bila zahvalna i ponosna na svog supruga Jasona zbog donošenja odluke o vazektomiji. "Samo sam željela pokazati svoju podršku i zahvalnost mužu zbog toga što je učinio ono što je učinio, jer se malo muškaraca ponudi da idu pod nož", rekla je za Bored Panda.

"Postupak je puno teži za ženu, a budući da sam ja imala dva carska rez, nakon kojih je oporavak bio težak, odlučio je 'primiti jedan metak za tim".  

Kako bi pokazala zahvalnost za ovaj kavalirski čin učinila je upravo ono što bi učinio bilo koji zahvalni partner s nevjerojatnim smislom za humor: priredila genitalije party. Od mesnih kuglica i kobasica do sjemenki, rezultat je bio veličanstven, a posebno naručene majice za Jasona i njihovu djecu dale su završni detalj.

"Jasona je iznenadila zabava. Nije znao da ju planiram dok nije u subotu došao kući s posla. Misli da je zabava napravljena s puno ljubavi i, naravno humora", rekla je u izjavi za Bored Panda.

U međuvremenu, Jason je išao na vazektomiju i sve je prošlo u najboljem redu.

Pročitaj još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!