Ružičaste naočale
Susret za pamćenje: djevojčica zamijenila mladenku za princezu iz bajke
FOTO: Stephanie Cristall

Spontani trenuci su neprocjenjivi, osobito za fotografe. Takav jedan dogodio se u Seattleu, a ovjekovječila ga je fotografkinja Stephanie Cristall

Stephanie je fotoprafirala upravo vjenčane Shandance Lermu i Scotta Robertsona, kada je mladenki na ulici prišla djevojčica koja je pomislila da je žena u vjenčanici princeza iz bajke koju je malena držala u ruci.

Djevojčica je bila toliko oduševljena mladenkom da joj je sreća isijavala iz očiju, a fotografkinja je ovaj lijepi trenutak uhvatila svojim aparatom.

Shandance je podignula djevojčicu u naručje i dala joj cvijet iz svog svadbenog buketa.

"Bilo je prekrasno vidjeti prizor u kojemu je djevojka u njezinim očima postala princeza. zamislite sreću vašeg djeteta kada bi na ulici srelo svog idola", rekla je djevojčičina majka i zahvalila se mladom bračnom paru što su odvojili trenutak za njezino dijete.

"Nakon što su Shandance i Scott posvetili trenutak mojoj kćeri, ona je bila toliko sretna da nije prestajala govoriti o tome. To je predivan primjer nesebičnosti usredotočen na dijete puno čiste ljubavi i strahopoštovanja. Bilo je predivno", dodala je majka.  

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!