Roditeljstvo / Trudnoća
Čudo u bolnici: rodila dvaput u 17 dana, liječnici ne pamte takvo što
Thinkstock.com

Liječnici su rekli da će se roditi u roku od tri dana, ali da vjerojatno ni ona neće preživjeti. Međutim, nisu znali da je malena Lexie veliki borac

Žena iz Velike Britanije Gemma Bryant dvaput se porodila u 17 dana. i prošla kroz, kako kaže, vrtlog osjećaja". Nosila je blizance i u 21. tjednu trudnoće počeli su trudovi te je rodila sina. Dijete je prerano došlo na svijet i, na žalost, nije uspjelo preživjeti. U njezinoj maternici ostala je djevojčica.

Liječnici su rekli da će se roditi u roku od tri dana, ali da vjerojatno ni ona neće preživjeti. Međutim, nisu znali da je malena Lexie veliki borac. U maminom je trbuhu ostala još 17 dana, a kada se rodila stavljena je u inkubator. Daju joj velike šanse za normalan život.

"Zaista sam doživjela emocionalni ringišpil. Srce mi se slomilo kada se Koby rodio prerano. Njegova pluća to nisu mogla izdržati.  Preostali dani čekanja bili su užasni. Neizvjesni. Ali kada je došla na sviejt sve se okrenulo", objašnjava 35-godišnjakinja.

Ona i suprug su svoju curicu prvi put uzeli u naručje 20 dana nakon poroda. " Bilo je divno. Briznula sam u plač jer sam konačno osjetila olakšanje", dodaje mama. Liječnici kažu kako je ovo prvi slučaj za koji znaju, da je razlika među blizancima tolika. 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!