Roditeljstvo / Trudnoća
Nevjerojatna priča: ova žena rodila je na bolničkom podu, fotografkinja sve ulovila
Facebook/Little Leapling Photography

Jes je osjećala da je njezina šesta trudnoća, ali s prvim dječakom u obitelji, nepredvidljiva i to od samog početka - instinkti su joj bili točni!

19. srpnja 2017. osjetila je lagane trudove, ali nisu brzo napredovali pa je ostala kod kuće. Kontrakcije su postale sve češće i bolnije i u ranim jutarnjim satima 24. srpnja puknuo joj je vodenjak.

Ulovila ju je panika da neće stići u bolnicu prije nego se Max rodi. Bosonoga je ušla u automobil sa suprugom Travisom i na brzinu je poslala poruku svojoj fotografkinji porođaja Tammy Karin.

Uspjela je doći do lokalne bolnici, ali trudovi su postajali sve jači. Tamo su se našli s Tammy. Kako je Jes prolazila kroz vrata hitne, vrišteći da joj netko pomogne, osjetila  je da Max dolazi.

"Mogla sam osjetiti da moje tijelo istiskuje bebinu glavu van", napisal je Jes na Tammyinom blogu. "Spustila sam ruku i osjetila njegovu glavu. Pogledala sam svog muža i rekla: Travis, ulovi ga!' Napravio je upravo to, bez ikakavog oklijevanja, dok sam osjetila kako moje tijelo nehotice gura glavu sve dalje. U tom trenutku, Tammy je počela fotografirati. Zatim su sestre došle, trčeći niz hodnik. Sve mi je bilo malo mutno, pomogle su mi da legnem, dok je moje tijelo i dalje tiskalo."

Mali Max došao je na svijet na bolničkom podu, 25 minuta nakon što je Jes puknuo vodenjak

"Bio je to najluđi porođaj koji sam fotografirala, ali u isto vrijeme i najsavršeniji. Nije bilo ni približno onome što sam planirala, ali je završilo bez ikakvih intervencija, sa zdravom bebom i nevjerojatnom potporom. Bilo je predivno i uvijek ću ga se rado sjetiti", rekla je fotografkinja Tammy Karin za POPSUGAR.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

 

Reci što misliš!