Roditeljstvo / Trudnoća
Hrabra majka će roditi bebu kojoj se nije razvio mozak kako bi donirala njezine organe
Facebook

Malena Eva rodit će se u svibnju. Njezini roditelji i brat provest će sa svojom najmlađom članicom obitelji dragocjeno vrijeme, izljubiti je i pozdraviti prije nego što Eva ode s ovog svijeta

Vezana vijest

par
ipak je bilo prekasnoSurovi zakon: sud roditeljima oduzeo biološko dijete jer su prestari

Royce i Keri Young će za koji tjedan postati roditelji svom drugom djetetu, djevojčici Evi. No, njihova malena živjet će samo nekoliko sati ili dana prije, nego zauvijek sklopi oči.

Par iz Oklahome odlučio se na izuzetno hrabaru i nesebičnu odluku, nakon što je Royce u 19. tjednu trudnoće saznala da njihova djevojčica ima teško oštećenje mozga i da neće živjeti.

"Doktor nam je rekao: 'Užasno mi je žao što vam ovo moram reći, ali vaše dijete nema mozak", prepričava Keri najgori dan u svom životu. Keri je pogledala svoj trudnički trbuh i pitala: "Ako iznesem cijelu trudnoću, možemo li donirati organe?". Dobili su potvrdan odgovor i povratka više nije bilo. 

Malena Eva rodit će se u svibnju. Njezini roditelji i brat provest će sa svojom najmlađom članicom dragocjeno vrijeme, izljubiti je i pozdraviti prije, nego Eva ode s ovog svijeta.

Vezana vijest

obitelj
zbližavanje prije rođenjaSad i budući tate mogu 'osjetiti' kako je to biti trudan - zahvaljujući pametnoj narukvici

"Eva će živjeti, iako će ti biti vrlo kratko. Poklonit će sve što bude mogla i u svome kratkom životu na ovome svijetu učiniti više, nego što ću ja ikada", napisala je Keri na Facebooku. 

Keri je bez obzira na tešku dijagnozu s kojom se suočila, odlučila roditi dijete i donirati organe. Njezin suprug napisao je emotivno pismo otkrivajući kroz što sve prolaze te da je ovo za Keri jako teško razdoblje. Kaže, ona sve vrijeme osjeća bebino ritanje i štucanje, a zna što ih čeka.

"Koliko god dugo bude živjela - 24 ili 48 sati - mi smo njezini mama i tata", kaže Royce. "Tamo vani negdje su druge obitelji  koje se nadaju da će njihovo djetešce dobiti bubreg, znajući pritm da će nekome zbog toga biti slomljeno srce", dodaje Royce.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

 

Reci što misliš!