Roditeljstvo
Istinite i šaljive poruke o roditeljstvu ovaj tata ispisuje na papirićima
Instagram/messagewithabottle

Tata Chris rekao je sve ono o čemu svaki roditelj razmišlja, a svoje šaljive i istinite misli ispisuje na papirićima i objavljuje na Instagramu

Svaki roditelj zna da su neke stvari u roditeljstvu neizbježne - stalna iscrpljenost, cendrava djeca i vrlo rijetki trenuci trenuci samoće. Jedan tata koji je kod kuće i odgaja djecu odlučio je pokazati svoje osjećaje i svakodnevicu preko urnebesnih papirića, a zatim sve objavljuje na Instagramu.

"Jedna mama mi je rekla da uzima predah, djeca ne mogu s njom razgovarati deset minuta, zašto mi prije nisu rekli za ovu genijalnu ideju", rekao je tata Chris Illuminati koji vodi stranicu za savjetovanja roditelje "Message With A Bottle".

 

"Roditeljstvo ne dolazi s uputama, ali da postoje, bile bi frustrirajuće i teže od bio čega što je Ikea ikad izsala", još je jedna njegova poruka. 

Instagramska priča ovog samohranog tate puna je ovakvih poruka, a svaka je smiješna i istinita. Za portal Fathely objasnio je da je ideja nastala jer je stalno pisao poruke na papirićima za svoju bivšu ženu.

"Kao šale, jer nikad nisam ništa ozbiljno shvaćao u životu, zapisivao sam i najjednostavnije zadatke i stavljao ih na oglasnu ploču. Zabilješke su odmah izazvale nervozu kod čitatelja. To su bili roditeljski savjeti samohranog oca koji su realni, iskreni i najvažnije smiješni", kaže tata Chris. 

Tata se također našalio da kad ga roditelji traže za savjet prvo se nasmije, a onda kaže: "Znam da ovo zvuči okrutno, ali recite zbogom svom životu. Ali ozbiljno vaš život je gotov". Pročitaje samo neke poruke ovog iskrenog i zabavnog tate.

"Iza svake sportske nagrade koje dijete primi je roditelj koji svaki vikend viče ohrabrujuće poruke kao: 'nije me briga ako ne želiš ići, obuci svoju unifornu".

"50 posto vremena: 'To je moj sin!'. Drugih 50 posto vremena: "Nikada u životu nisam vidio ovog dječaka".

'Ponekad roditelji trebaju samo zašutjeti i SLUŠATI svoju djecu", još je jedna poruka.

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!