Roditeljstvo
Poruka majke koja je tragično izgubila sina: 'Nikada nemojte djecu smatrati obavezom'
Instagram

Svaki roditelj se barem jednom dnevno osjeća slomljeno zbog svih poslovnih i obiteljskih obaveza, no ova majka šalje poruku koju bi svi trebali pročitati

Anna Davis je majka koja je ranije ove godine tragično izgubila svog sina koji se ugušio sa lopticom-skočicom. Objavila je srcedrapajuću poruku u kojoj je napisala kako joj sve u vezi njega nedostaje pa čak i obaveze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli THE SMALL FOLK (@the.small.folk) Lis 5, 2018 u 1:55 PDT 

 

"Prisjećam se osjećaja frustracije zbog stalnih i nepreglednih poslova koji su išli ruku pod ruku s obiteljskim životom. Razbacani podovi, konstantno pranje suđa, uvijek gladna dječja usta", napisala je. 

No, Anna je, zapravo, htjela prenijeti poruku svim majkama koje se osjećaju umornima od svakodnevnih kućanskih poslova. Pokušala im je objasniti kako na to ne trebaju gledati kao na obavezu, već kao na posao iz ljubavi

Mnogo majki prati njezin Instagram profil gdje pronalaze inspiraciju i smirenje. "Stvarno mi je ovo trebalo. Konstantno razbacan stan, nema kraja. Ali, ključ je u perspektivi pogleda. Sviđa mi se naziv "posao iz ljubavi". 

"Toliko suza. Ovo je baš ovo što mi je bilo potrebno nakon što sam cijelu noć probdijela uz svoju bolesnu dvogodišnju bebicu", napisala je druga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli THE SMALL FOLK (@the.small.folk) Ožu 1, 2018 u 3:18 PST

 

Anna žali za svojim preminulim trogodišnjim sinom kojeg više nikada neće moći primiti u narjučje te upućuje poruku majkama da iskoriste svaki trenutak koji imaju s djecom, jer su ona nešto najposebnije što postoji u životu. 

 

Pročitajte još:

 Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!