Roditeljstvo
Neki je podržavaju, a neki osuđuju: manekenka svaki vikend provodi odvojeno od djece
Instagram Screenshot/Rachel_Finch

Internet ne prestaje brujiti od roditeljskoj metodi manekenke Rachel Finch

Mame najbolje znaju da je roditeljstvo težak posao, a manekenka Rachel Finch upravo je zato za sebe osmilila bolju roditeljsku tehniku. Provodi svaki vikend sloboda od djece - baš svaki, bez iznimke. 

Yahoo prenosi da četverogodišnja Violet živi s Finch i njezinim suprugom Michaelom Minzerom, ali svaki petak odlazi kod bake i ostaje s njom cijeli vikend. 

"Svaki vikend Violet odlazi kod bake, a mi dobivamo slobodno vrijeme za sebe. Mislim da je to iznimno zdravo za vezu, a u nedjelju je pokupimo i imamo stopostotnu energiju za novi tjedan s njom."

 

 

Internet je Finch brzo stavio na zid srama pa su uslijedili brojni negativni komentari. 

"Možda bi trebala dati dijete na posvajanje nekome tko ga voli bezuvjetno, a ne od ponedjeljka do petka", glasio je jedan komentar, a drugi se korisnik složio: " Zašto je uopće rodila dijete, ako nije htjela biti full-time majka? Ponekad je dobro ostaviti dijete za vikend, ali baš svaki - to je samo sebično."

Osjetivši se prozvanom, manekenka je svoje postupke odlučila opravdati na Instagramu: "Majke se nikada ne bi trebalo osjećati kao da nisu dovoljno dobre za svoje dijete kad sve što rade da zaštite dijete, usreće ga i vole. Samo roditelji znaju što je najbolje i uvijek bi trebali vjerovati u svoje odluke. Cijenim odnos koji Violet ima sa svojojm bakon i vjeruujem a je to jedna od najvažnijih veza za vrijeme odrastanja. Naporno radim kako bi omogućila najbolju budućnost najljepšoj duši koju sam stvorila."

Što vi mislite: je li ovo dobra metoda za očuvanje sreće unutar obitelji?

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​ 

 

Reci što misliš!