Roditeljstvo
Mamu kritizirali zbog dojenja u restoranu, a njena je reakcija nevjerojatna
Thinkstock

Majka četveromjesečnog sina nije očekivala takve kritike, ali nisu ni oni očekivali njenu fenomenalnu reakciju

Bebe ne pitaju za vrijeme pa se tako majkama može dogoditi da moraju nahraniti svoje dijete u parku, u trgovini, šoping centru pa tako i u restoranu. Izbora zapravo nemaju, a u većini slučajeva javnost ima razumijevanja. 

Međutim, nisu svi susretljivi pa je tako Melanie Dudley dobila zajedljiv komentar gosta  da se odmah pokrije kad je počela dojiti svog četveromjesečnog sina u restoranu. 

Dudley je pobijesnila na ovakvu upadicu, ali nije htjela odgovoriti ljutnjom, već je razmislila o prijedlogu osobe koja joj ga je udijelila. Tako je jednostavno odlučila da je će se pokriti- i to doista pokriti. 

Fotografiju je objavila obiteljska prijateljica Carol Lockwood, a u opis je napisala: " Objavljujem ovo uz dozovolu jer mi je DOSTA ljudi koji kritiziraju žene zbog dojenja." U samo nekoliko dana post je podijeljen na Facebooku čak 195 tisuća puta, a 'zaradio' je i 65 tisuća lajkova. 

"Muškarac ju je zamolio da se pokrije, bilo je 90 stupnjeva i iznimno sparno. I ne, nije nepoštivala tradicije u muslimanskoj zemlji", dodala je Lockwood kako bi pobliže objasnila situaciju. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

 

Reci što misliš!