Roditeljstvo
Potresna poruka majke čije je dijete palo s kreveta i bori se za život
Facebook/Paige Ferguson

'Molim vas, svaku ozljedu glave shvatite ozbiljno. Ne mogu vam naglasiti koliko je to bitno. Moje je srce slomljeno', upozorava majka sedmomjesečnog dječaka

Mislite da činite dovoljno za sigurnost svog djeteta? Nakon ove priče promislit ćete još jednom. Dječačić star samo nekoliko mjeseci bori se za život nakon što je pao s kreveta svojih roditelja. Mališan se skotrljao s kreveta i pao na glavu, iako su ga roditelji ogradili jastucima i mislili da je siguran.

Maleni Colton pretrpio je jako teške ozljede iako je krevet jako nizak. Krv mu se izlila u mozak i liječnici ne znaju hoće li preživjeti.

 

 

"Pao je na glavu. Plakao je, ali se u jednom trenutku i nasmiješio. Nismo mislili da je išta ozbiljno, no ipak smo odlučili odvesti ga liječniku da mu provjeri glavicu. Bili smo uvjereni da će liječnik reći da se malo udario i da će sve biti u redu. No, nije bilo tako...

Colton je razbio lubanju i doživio izljev krvi u mozak. Colton možda neće preživjeti, a ako preživi možda neće moći govoriti ili hodati. Stanje je neizvjesno", kaže njegova mama koja je odlučila sve ostale roditelje upozoriti na opasnost koje možda nisu ni svjesni.

"Molim vas, svaku ozljedu glave shvatite ozbiljno. Ne mogu vam naglasiti koliko je to bitno. Moje je srce slomljeno", dodaje Paige fergusoniz Arkansasa. Njezin mališan sada ima sedam mjeseci i svaki dan je borba.

"Prije mjesec dana rekli su mi da će moje dijete umrijeti. Nešto kasnije rekli su mi da će vegetirati cijeli život i imati napadaje epilepsije. Danas se moje dijete nasmijalo. Meni je to dovoljno", kaže Paige. 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!