Moda

Renomirani hrvatski modni brend na ekskluzivnoj modnoj reviji predstavio je kolekciju inspiriranu estetikom 80-tih

U srijedu, 10. listopada zagrebački je Gornji grad zasjao posebnim modnim sjajem. Renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden na ekskluzivnoj modnoj reviji predstavio je kolekciju znakovita naslova „Let there be light“ inspiriranu estetikom 80-tih i repertoarom stilova iz prošlosti, uz podršku generalnog sponzora dm-a i alverde prirodne kozmetike.

Nova kolekcija koristi paletu monokromatskih boja upotpunjenih nezaobilaznim metaliziranim nitima koji ovu suvremenu i kompleksnu kolekciju jednostavno čine neodoljivom. Pistom je prodefiliralo 70-tak modela noseći elegantne svečane midi i maxi haljine, muževne krojeve kaputa, hlača i kombinezona, sve do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda.

Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni „comeback“ unikatnih, pletenih haljina vesta. Vizija muške mode za nadolazeću sezonu, uključuje tipične elemente po kojima  je brend prepoznatljiv  i predstavlja modernog muškarca nadahnutog elegantnim stilom odijevanja. Vidjeli smo lamelirana uska odijela, unikatne kapute i balonere s dominantno velikim gumbima. 

Nakit, modularne torbe, ravne i krute forme upotpunile su novu kolekciju. U njoj se mogu pronaći kreacije koje zadovoljavaju kuriozitet i težnju prema onome što  je novo, uvijek otvarajući prostor za slobodniji govor mode. Još jednom se potvrdilo kako je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima.

“Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja, pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup“', naglasila  je glavna dizajnerica brenda Hippy Garden Đurđica Vorkapić koja je u potpunosti zaslužna za ovaj apsolutni doživljaj modne profinjenosti. 

Revija je izazvala oduševljenje uzvanika i zaradila brojne pohvale struke i obožavatelja brenda, a Đurđica Vorkapić i Hippy Garden još su jednom opravdali svoj kultni status i dokazali kako domaća modna scena diše punim plućima.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!