Moda
Dugogodišnja urednica Voguea objavila neobrađenu fotografiju sebe u bikiniju i oduševila javnost
Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Nije ju obradila, što bismo očekivali od žene koja je četvrt stoljeća uređivala najutjecajniji i najpoznatiji modni časopis na svijetu

Iako imao gotovo 60 godina, bivša urednica britanskog izdanja Voguea Alexandra Shulman ne boji se pokazati svoje tijelo. Fotografijom koiju je nedavno objavila na Instagramu, oduševila je intnernetsku zajednicu i poslalla pozitivnu poruku svim djevojkama i ženama, a glasi: ne sramite se svoga tijela.

Alexandra je objavila fotografiju sa svog godišnjeg odmora, na kojoj pozira u bikiniju. Nije ju obradila, što bismo očekivali od žene koja je četvrt stoljeća uređivala najutjecajniji i najpoznatiji modni časopis na svijetu i koja je u opisu svog posla iznistirala na vitkim manekenkama.

 

 

Time for the boat trip

A post shared by Alexandra Shulman (@alexandrashulman) on Aug 9, 2017 at 4:12am PDT

 

"Moja glavna priprema za ljeto je dobra pedikura kako bi moje noge bile spremne da pozdrave svjež zrak. Osjećam se ugodno u svome tijelu, ali ne mislim da ono izgleda sjajno", poručila je 59-godišnja Aleksandra koja je u srpnju prestala biti urednica Voguea, posla koji je obavljala 25 godina.  

"Završila sam s Vogueom jer nema veze sa životom koji vodim i odjećom koju nosim", napisala je Alexandra uz svoju fotografiju na Instagramu. 

​​Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!