Ljepota
Za ljubitelji finih mirisa i prirodne kozmetike: Otvoren L'erbolario monobrand store u srcu Zagreba

Kao i svake godine L'Erbolario predstavlja niz noviteta pa će tako ove godine prostorom dućana prevladavati mirisi nove linije za žene

L'Erbolario, brend poznate talijanske kozmetike, jučer je u Masarykovoj 6 otvorio vrata svoje nove, i sada jedine monobrand trgovine u Hrvatskoj. Ove godine L'Erbolario slavi 40. rođendan, a na hrvatskom je tržištu prisutan gotovo 20 godina u 400 prodajnih mjesta (ljekarne, specijalizirane prodavaonice). 

Na jučerašnjem otvorenju su se okupili ljubitelji finih mirisa i prirodne kozmetike koji su oduševljeni činjenicom da od sada cjelokupni asortiman svojeg najdražeg brenda mogu pronaći i u centru grada.

U ponudi dućana od gotovo 500 različitih L'Erbolario proizvoda, možete izabrati proizvode iz mirisne linije, linije za njegu kože lica i tijela, linije za muškarce, linije za kosu, sunčanje, za djecu, kućne ljubimce te linije za miris vašeg doma

Kao i svake godine L'Erbolario predstavlja niz noviteta pa će tako ove godine prostorom dućana prevladavati mirisi nove linije za žene, Danza di Fiori i unisex linije, Rabarbaro, uz već tražene toaletne torbice neodoljivog dizajna koje su izrađene u posebnom cvjetnom uzorku povodom 40 godina L'Erbolario kozmetike, a dolaze kao poklon uz kupnju odabranog seta proizvoda.        

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!