Gastro
Loši komentari žirija: patka uspjela rasplakati Martinu
RTL

Negativni komentari Mateje, Mate i Špičeka, ponekad vrlo lako natjecatelje izbace iz takta

Martina nije mogla suspregnuti suze nakon što je shvatila da u njezinom raguu od divlje patke i prepelice zapravo nedostaje patka. Žiri se složio da je njihovo jelo suho i bezlično, a Mate je nadodao kako im je trebala ispasti prava tjestenina. Njihovo jelo je žiri ocijenio s ukupnih 14 bodova i time su se Martina i Naima našle posljednje na ljestvici s bodovima.

"Komentari su bili loši. Imali smo iste greške kao Bada i Toca, no nama su ih više isticali!“, kazale su Martina i Naima, koje se ovog puta nisu slagale s komentarima i ocjenama žirija.

Za razliku od njih, na vrhu ljestvice pronašli su se brat i sestra, koji su žiriju servirali hrskava pureća prsa s rižom, a za koju je žiri imao samo riječi hvale.

(FOTO: RTL)

"Ovo je izuzetno ukusno jelo i lijepo začinjeno!“, kazao je Mate te dodao da su napravili iznenađujuće dobro jelo. Isto mišljenje imali su i Mateja i Tomek, koji su Tihani i Nikoli rekli da su pogodili sve okuse. Tihana i Nikola su za svoje jelo prikupili visokih 26 bodova.

Drugo jelo i riječi hvale, ali samo bod manje imale su simpatične Zadranke Marica i Silvijana, koje su žiriju servirale goluba u vinu s knedlama. "Zaista ukusno jelo i odlično pripremljen golub, a što se tiče knedlica… Vaše su mi bolje od originala!“, kazala je Mateja, koju svaki dan Marica i Silvijana iznenadi s nečim novim na tanjuru. Njihovo jelo prikupilo je visokih 25 bodova.

(FOTO: RTL)

Veliko iznenađenje žiriju bili su i Morana i Domagoj, koji su večeras imali čistu radnu jedinicu, a žiriju servirali hrskava pačja prsa i wok. Tomek smatra da su njihova pačja prsa bila standardno dobro pripremljena, te da je samo povrće bilo malčice mekanije nego što je trebalo. Mateja se složila s Tomekom, dok Mate smatra da su ovo najbolja pačja prsa u ovoj sezoni. Morana i Domagoj su za svoje jelo dobili visoka 24 boda.

Morana i Domagoj, Tihana i Nikola veliko su iznenađenje za tim Šlamperaj, no i dalje ih vodi Marsonija. Hoće li se kandidati trgnuti u letećem tjednu, doznat ćemo već sutra u novoj epizodi showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 19:50 sati, na RTL-u!

Još zanimljivih članaka potražite na 321kuhaj

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!