dm svijet
Stručnjaci iz dm-a savjetuju: Odaberite prirodnu kozmetiku za njegu mlade kože
dm

Ako se pitaš što je to prirodna kozmetika i kako njome možeš što dulje zadržati mladenački sjaj– onda si na pravome mjestu.

Stručnjaci iz dm-a donose odgovore na tvoja pitanja, i to na primjeru alverde Pure Beauty linije, dizajnirane baš za potrebe mladenačke kože.

Riječ je o liniji koja se sastoji od pet proizvoda za njegu i make-up, a svi su proizvodi veganski – što znači da u njihovoj proizvodnji nisu korišteni sastojci životinjskog podrijetla i međusobno se nadopunjuju.

Micelarna otopina za čišćenje lica

Mladenačka dob donosi i brojne izazove znane kao akne ili prištiće – kojih bismo se najradije čim prije riješili. Zato je važno redovito čistiti lice i pritom koristiti micelarnu otopinu, poput one iz linije alverde Pure Beauty. Ona čisti kožu na nježan način te uklanja čak i make-up i maskaru. Redovitom uporabom najbolje će pokazati svoj antibakterijski učinak, a spriječit će nastajanje prištića i mitesera na koži. Zahvaljujući svojoj blagoj formulaciji pogodna je za osjetljivu kožu lica.

Stručnjak za kamuflažu

Kada se već pojave, želimo ih sakriti. Korektor alverde Pure Beauty pruža dvostruki učinak – s jedne strane nalazi se prozirni serum koji pomaže u borbi protiv nečistoća, a s druge je korektor za kamuflažu, koji prekriva crvenilo i prištiće.

Za besprijekoran ten

Ova mladenačka linija proizvoda za njegu lica sadrži i bb kremu, koju preporučujemo iz najmanje šest razloga: izjednačava i matira kožu; hidratizira; prikriva manje nepravilnosti; uljepšava ten i izgled kože i čini kožu blistavom. K tome, štiti kožu zaštitnim faktorom SPF 6, a dostupna je u dvije nijanse.

Želiš li, pak, isprobati genijalca za besprijekoran ten, tu je matirajući puder koji smanjuje sjaj kože, a djelovanje ružmarina i minerala čini ten izjednačenim.

Reci što misliš!